VI MATCHER LAVESTE NETPRIS I DANMARK

Email: kontakt@bendixen-thisted.dk

Kontakt os:  97 92 02 31

      

TAG Heuer - Schweizisk urværk i højeste kvalitet


TAG Heuer Carrera CAR201V.FT6046

-24%
TAG Heuer Carrera CAR201V.FT6046

TAG Heuer Carrera ur med sort silikonerem.Herreuret har ridsefast safirglas og kronograf.Urkassen må..

30.000,00 DKK 39.500,00 DKK Eks. moms: 24.000,00 DKK

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?

TAG Heuer Monza CR2080.FC6375

-24%
TAG Heuer Monza CR2080.FC6375

TAG Heuer Monza Limited Edition ur med tachometer og chronograph.Den originale Heuer Monza blev lanc..

28.500,00 DKK 37.500,00 DKK Eks. moms: 22.800,00 DKK

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?

Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)

TAG Heuer tog sin begyndelse i 1860 hvor urmager Edouard Heuer etablerede sit første værksted i Schweiz for at nærstudere og blive klogere på begrebet tid.

Her blev de første ure skabt og siden da har TAG Heuer udviklet sig til, at være en af verdens førende brands inden for luksusure. I dag høster TAG Heuer bred anerkendelse for deres høje kvalitet, præcision og omhyggelighed.

TAG Heuer sætter således standarden for schweizisk urværk, hvor utallige patenter fortæller historien om innovation uden sidestykke.

De nyskabende designs udspringer af en særlig tankegang, hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget. Et TAG Heuer ur henvender sig til de særligt stilfulde og kvalitetsbevidste.

TAG heuer ur

Stort udvalg af TAG heuer til både mænd og kvinder

Som skrevet ovenstående har vi hos Bendixen-Thisted et stort udvalg af skræddersyede løsninger til begge køn. Som alle vores andre produkter, så yder TAG Heuer den kvalitet, som vi altid gerne vil levere. Dette ses også tydeligt i alle vores andre produkter som Georg Jensen, Ole Lynggaard osv. TAG Heuer er i den grad et internationalt kendt mærke og er bredt kendt overalt i verden. Ligesom det brede spænd i kendskab, så ses det også i prislejet. Vi har et stort udvalg af TAG Heuer her på siden, så der er mange gode eksempler på dette. På trods af, at alle deres produkter er af høj kvalitet, så kan der godt være stor difference i pris. Vi udbyder et bredt sortiment af TAG Heuer ure i forskellige prisklasser. Det varierer efter skivestørrelse og model.
Ønsker du yderligere information om TAG Heuer eller andre af vores produkter, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at yde en god service og hjælpe med at finde det helt rigtige produkt.

Steve McQueen, Carrera og alle de kendte ure


Firkantet designer ur

Med stor inspiration fra motorsportens verden har de skabt eksklusive serier som TAG heuer Carrera, Formel 1 og Monaco. Også Aquaracer-serien, der er udviklet med vandsport i fokus, er inspireret af en aktiv livsstil og har en vandresistens på 30 atm, hvilket gør Aquaracer til det perfekte dykkerur.

Når noget involverer forløbet 'tid', så er motorsport ikke specielt langt væk. Vi taler selvfølgelig om TAG Heuer mærket, der næsten er et synonym med motorsport, eventyrlysten og modighed smeltet sammen med sentimentale længsler om tidligere tider. Det legendariske Monaco-design med Steve McQueen som frontmand står som noget helt specielt og er stadig i dag et eftertragtet ur. Det er således endnu et bevis på, at de formår at skabe helt unikke luksusure. TAG Heuer har formået at skabe en masse kendte serier blandt deres mange ure. Som mange af vores andre produkter, så er deres design tidløst og elegant. Vi er derfor stolte over at kunne tilbyde vores kunder disse produkter.  Den Svejtsiske kvalitet stråler igennem og det ses tydeligt i alle deres ure. Mærket og brandet er ofte forbundet med farten gennem sporten, som også ses i mange af ovenstående navne. Ydermere forbindes urene ofte med Hollywood og det liv som medfølger. De har haft samarbejde med mange forskellige kendte personer. Listen over dedikerede TAG Heuer fans er lang og indeholder flere kendte navne. Blot at nævne nogle få, udover allerede nævnte, er der Tom Hardy, Leonardo DiCaprio, Cristiano Ronaldo, Cameron Diaz, Mick Jagger og Chris Hemsworth.

TAG Heuer har også haft sin fremtræden i Det Hvide Hus. Det er nemlig forhenværende præsident Barack Obama, som har båret uret TAG Heuer Aquaracer.


Trustpilot