VI MATCHER LAVESTE NETPRIS I DANMARK

Email: kontakt@bendixen-thisted.dk

Kontakt os:  97 92 02 31

      

Om Bendixen

Butikkens historie strækker sig næsten 100 år tilbage i tiden og har således været fast inventar i Thisteds bybillede i flere generationer.

Bendixen blev grundlagt af urmager Eduard Bendixen i år 1926 på samme beliggenhed som i dag. Dengang var det dog med et væsentlig mindre butiksareal og med et lille værksted i kælderen. I 1968 overtog sønnen, urmager Mogens Bendixen, virksomheden og på det tidspunkt inddrog man også nabobutikken. Samtidig tog butikken et skridt fremad, da man således udvidede sortimentet med salg af smykker mm.

I 2000 blev familieforetagendet overtaget af de nuværende ejere af Bendixen, Claus og Heidi Bendixen. I takt med at virksomheden igennem tiden er vokset, er både butik og værksted blevet udvidet og moderniseret over flere omgange. Der er dog også noget, der bliver holdt ved det gamle; Lige siden begyndelsen har Bendixen nemlig altid været kendt for sin høje faglige ekspertise inden for reparationer af både antikke ure og finere mekaniske ure og det bestræber vi os på at fortsætte med.

Bendixen har i dag et fagligt stærkt hold af medarbejdere, der hver især på daglig basis gør sit ypperste for, at såvel kvaliteten som servicen til enhver tid er helt i top. Det skal være en god og rar oplevelse at gå på opdagelse i Bendixens brede sortiment af kvalitetssmykker og ure, og der er selvfølgelig sørget for, at der findes noget for enhver smag.Karin Peitersen

Salgsassistent
info@bendixen-thisted.dk
97 92 02 31

Faguddannet i guld, ure og diamanter med speciale i perlereparationer. Karin har været butikkens blæksprutte siden 2008.


Tina Andreasen

Salgsassistent
ta@bendixen-thisted.dk
97 92 02 31

Faguddannet i guld, ure og diamanter. Tina er logistikchef og webshopansvarlig og har været en del af Bendixen-holdet siden 2018.


Carina Thygesen

Butikschef
ca@bendixen-thisted.dk
97 92 02 31

Butikschef, personalechef og indkøbsansvarlig med speciale i bl.a. Ole Lynggaard. Carina har været ansat i butikken siden 2006.


Claus Bendixen

Ejer
cb@bendixen-thisted.dk
97 92 02 31

Urmager og guldsmed siden 1994 med speciale i antikviteter, ædelstene og vurdering af vintage smykker og ure. Claus er butiksejer.


christian snejstrup

Christian Snejstrup

Multimediedesigner
cs@bendixen-thisted.dk
97 92 02 31

Multimediedesigner og marketing-assistent med fokus på webshop og online aktiviteter. Christian har været i huset siden 2018.


Lærke Vigsø

Salgsassistentelev
info@bendixen-thisted.dk
97 92 02 31

Vores glade og smilende butikselev. Lærke elsker vores kunder, butikken og vores smukke ure og smykker. Hun har været her siden 2020.Trustpilot