Skrmbillede 2023-03-28 152759-1200x800

Festina

Festina

Festina er et Schweizisk urfirma, der laver kvalitets dame- og herreure. Festina blev grundlagt i Schweiz i 1902 af Eduardo Rodriguez.

Mange forbinder Festina med cykelsport, da Festina har været officiel sponsor for Tour de France i mange år.

Festina er derfor også en anerkendt sportsbrand og dette har også resulteret i, at Festinas ure beskrives som ure der følger med. Festinas ure omfavner alle, både sportsfolk, de elegante og modebevidste. Festina kan bruges til både sport, fest og hverdag. Se deres smukke og modebevidste ure - de har alt fra elegante og chic til rå og maskuline ure. 

Festina har også lanceret deres eget smartwatch - Festina Smartline Hybrid.

Festina Ure

Verdenskendt brand som har en masse historie. Festina ure er kendt af mange og flere og flere tager ure fra Festina til sig. Urene er grundlagt i Schweiz i starten af det 19. århundrede. Festina laver kvalitetsure i en prisklasse, som rigtig mange er med på. Et Festina ur er godt og klassisk håndværk, som flere også forbinder med andre ting en nødvendigvis ure. Festina har ofte også været set i forbindelse med store begivenheder og flere fik for alvor placeret Festina, da de prydede billedet til Tour de France. Festina ure er et anerkendt urbrand og derfor var det naturligt, at det prydede billedet i de glade cykeldage, hvor man desværre også forbandt dem med holdet Festina, som de var hovedsponsor af. Der var endda det man kaldte Festina skandalen, som mange glade cykelentusiaster husker tydeligt. 

Festina Dameure

Dameure fra Festina har altid været et go-to brand, når man snakker dameure. Urene er af høj kvalitet og skabt som et feminint sidestykke til de ellers meget maskuline og store herreure. Festina Dameure er kendt for sin store kvalitet og samme tid overkommelige pris. Præcision og kvalitet går hånd i hånd, når snakken falder på et dameur fra Festina. Designet er nutidigt og kan altid bæres til alle forsamlinger og begivenheder. Vores Festina dameure findes i kollektionerne Lady Sport, Swarovski og Diamond. Disse kollektioner vil vi på det klareste anbefale ud fra design, statement og det tidløse i urværket.

Festina Herreure

Et herreur fra Festina prydede de glade 90'ere i Frankrig, hvor vi hver sommer tunede ind på radio'en eller tv'et for at se et cykelløb, som nok går over historien, som en af verdens største sportsbegivenheder. Festina var storsponsor på selve løbet Tour de France og også havde eget hold, som desværre ikke gør Festina særlig meget godt. Festina ligger navn til en af sportens største skandaler. Festina herreure er dog ikke en skandale, tværtimod. Her får du et herreur i høj kvalitet og med masse af rå maskulinitet. Et herreur fra Festina fås i kollektionerne Bike, Chrono og Sport. De er alle rigtig flotte og stilrene ure. Disse ses både med læderrem, lænke og stållænke.

Brands

Et udvalg af vores fantastiske brands

TH_LOGO-1Ligne-et-Phrase-Quadri-POS
logo-aj
rado-1-logo-png-transparent
garmin-logo (1)
georg-jensen-logo
jaguar-logo