Skrmbillede 2023-01-11 135851-1200x800

Perleøreringe

Perleøreringe

Hos Bendixen-thisted.dk forhandler vi mange flotte perleøreringe fra mange kendte danske brands og designere. I vores sortiment af perleøreringe finder du et kæmpe udvalg af mindre kendte og meget kendte designere. Perleøreringe er ekstremt populære og det skyldes især de mange flotte sammensætninger du kan lave. 

Perleøreringe kan benyttes til alle lejligheder og styles med andre enten perler eller andet i øret, hvorfor vi også har lavet et udvalg af vores favoritter og designs. En perleørering kan du benytte som mand, kvinde eller endda som unisex-smykke. Der er vil derfor altid kunne findes en perlering i netop din smag. Skulle der, mod forventning, ikke være noget i vores sortiment til dig, så skal du endelig ikke tøve med at give os besked herom. 

Find det store udvalg her under fra bl.a. Sophie Bille BraheGeorg JensenMads ZSpirit Icons og mange flere.

Øreringe med perler

Perleøreringe bæres vidt og bredt og har de seneste år fået en eksplosiv fremgang blandt både kvinder og mænd i alle aldersgrupper. Perleøreringe findes ofte i elegante designs, der for alvor har fået en fremtrædende rolle hos mange designere og brands - hvorfor efterspørgslen også er derefter. Vores udvalg af perleøreringe er kæmpe stort, og derfor vil du kunne finde til alle lejligheder - perler hører ikke kun fest til, det ses i hverdagsbilledet mere ofte end før. Du vil sjældent befinde dig i selskaber, hvor en perleørering ikke er at finde blandt én i selskabet. Vi forhandler rigtig mange forskellige perleøreringe fra kendte designere og brands. Hvis du er til andet end perleøreringe eller vil sammensætte din perleørering med enten perlearmbåndperlehalskæde, perleringe eller perlevedhæng, så finder du også mange forskellige hos Bendixen Thisted.

Perleøreringe i Guld

Guld perleøreringe er noget af det mest solgte i butikken og på webshoppen. Flere kendte danske brands får stor ros for deres smukke guld perleøreringe. Her vil vi kort nævne nogle smukke kollektioner fra brands, som Bendixen er autoriseret forhandler af. Carré er en af mange danske brands, som laver virkelig smukke perleøreringe, hvor Aqua Reef og Unicorn er blandt de mest populære. Her er der også taget højde for, at det ligger i en prisklasse, hvor rigtig mange kan være med. Et den anden ende af skalaen, ser du eksempelvis Sophie Bille Brahe. Her er der også ekstremt flotte perleøreringe i guld, hvor det er eksklusivitet der kendetegner de smukke perleøreringe. Her er kollektioner som Botticelli og Sienna blandt de mest populære.

Skulle der være nogen spørgsmål eller lignende til vores produkter, størrelser eller noget helt tredje, så tøv ikke med at tage fat i os på følgende måde: 

E-mail: info@bendixen-thisted.dk

Chat

Tlf: 9792 0231

Brands

Et udvalg af vores fantastiske brands

TH_LOGO-1Ligne-et-Phrase-Quadri-POS
logo-aj
rado-1-logo-png-transparent
garmin-logo (1)
georg-jensen-logo
jaguar-logo