Skrmbillede 2023-01-11 124745-1200x800

Perlearmbånd

Perlearmbånd

Hos Bendixen-thisted.dk forhandler vi mange flotte perlearmbånd fra mange kendte brands og designere og i mange prisklasser. Et perlearmbånd er ekstremt populært og det skyldes især de mange flotte sammensætninger og udvalg du kan finde. 

Perlearmbånd kan benyttes til alle lejligheder, hvorfor vi også har lavet et udvalg af vores favoritter og designs. Et perlearmbånd findes både til mænd, kvinder og unisex. Der er vil derfor altid kunne findes et armbånd i netop din smag. Skulle der, mod forventning, ikke være noget i vores sortiment til dig, så skal du endelig ikke tøve med at give os besked herom. 

Find der store udvalg her under fra bl.a. Sophie Bille BraheMads ZSpirit Icons og mange flere.

Armbånd med perler

Et perlearmbånd bæres af både mænd, kvinder, unge og ældre. Det er virkelig et tidløst smykke og derfor ser du også i større stil perlearmbånd hos alle køn og aldre. Det er et elegant design, der for alvor har fået en fremtrædende rolle hos mange designere - hvilket vi godt forstår. Vores udvalg af perlearmbånd er stort, og derfor vil du kunne finde til alle lejligheder. Vi forhandler rigtig mange forskellige perlearmbånd fra kendte designere og brands. Hvis du er til andet end perlearmbånd eller vil sammensætte dit perlearmbånd med enten perleøreringeperlehalskædeperlevedhæng eller perleringe, så finder du også mange forskellige hos Bendixen Thisted. 

Perlearmbånd i Sølv

Når du ser på perlearmbånd, så er udvalget enormt. Armbånd med perler er populære som aldrig før, selv om de i en årrække var ude af billedet, så er de kommet igen med en hast, som få havde set komme. Vores perlearmbånd i sølv er i et stort udvalg, hvor du kan finde fra kendte brands som Mads ZCarréHultquist og m.fl. Perlearmbånd i sølv eller forgyldt sølv ses blandt mange kvinder, og det spænder vidt i stil og alder. Du skal dog ikke helt kigge væk, når du ser på sølv perlearmbånd, hvis du er en mand. Der er kommet flere markante og kendte brands med på vognen, når vi har med perlearmbånd i sølv at gøre. Perlearmbånd til mænd laves ofte i sølv, hvor vi bl.a. forhandler det kendte brand Samie.

Perlearmbånd i Guld

Guld er godt og det er kun endnu bedre, når du kombinerer et perlearmbånd med guld. Guld perlearmbånd er smukke og eksklusive at se på, hvor vi dagligt får efterspørgsler på vores mange smukke perlearmbånd i guld. Der er altid over 50 forskellige modeller af perlearmbånd og mange i guld. De smukke perlearmbånd i guld ses fra de eksklusive og kendte brands såsom Sophie Bille BraheELHANATISpirit Icons og mange flere. Skulle der være nogen spørgsmål eller lignende til vores produkter, størrelser eller noget helt tredje, så tøv ikke med at tage fat i os på følgende måde:

E-mail: info@bendixen-thisted.dk

Tlf: 9792 0231

Chat

Brands

Et udvalg af vores fantastiske brands

TH_LOGO-1Ligne-et-Phrase-Quadri-POS
logo-aj
rado-1-logo-png-transparent
garmin-logo (1)
georg-jensen-logo
jaguar-logo