Vi matcher laveste netpris i Danmark • Landsdækkende bytteservice • Fri fragt ved køb over 500 kr. • 30 dages returret

Bendixen Collection Cirkel 14 karat guld 1,00 ct

  • 35.000,00 DKK

  • Eks. moms: 28.000,00 DKK
  • Mærke: Bendixen Collection
  • Varenr.: bendixencollectionguld1,0
  • Tilgængelighed: Forudbestilling - se mere i beskrivelsen.


Vælg selv din månedspris

Bendixen Collection er vores egne smykker, som vi har designet og får speciallavet, så kun de bedste materialer bliver brugt. Vi har i alle vores smykker i Bendixen Collection en tårn høj kvalitetssikring og vælger kun de bedste materialer til alle vores smykker. Når du vælger et smykke fra Bendixen Collection, så kan vi garantere at du får et smykke der kan gå i generationer. 

Diamanter er ædelstene dannet af kulstof, der er udsat for ekstremt højt tryk og temperatur dybt inde i jorden. De er kendt for deres hårdhed og skinnende udseende. Diamanter er klassificeret efter fire kriterier, kendt som de fire C'er: carat (vægt), cut (slibning), color (farve) og clarity (klarhed). Disse faktorer bestemmer diamantens skønhed og værdi.

Bendixen Collection's Cirkel halskæde har 1,0 carat og er med brillant slibning. Diamanten er med farven Wesselton og klarhed VS. Både vedhænget og halskæden er i 14 karat guld og har 42 cm + 3 cm længde.

Du får altså her et smykke i absolut top kvalitet, og med diamanter i fineste kvalitet. Forkæl dig selv med et smykke der kan gå i arv og som vil pryde din hals i rigtig mange år.

Når diamanter indgår i guldsmykker, er de ofte monteret ved hjælp af forskellige smykkeindstillinger og design. Diamanter tilføjer en ekstra dimension af elegance og skønhed til guldsmykker og bruges ofte i ringe, halskæder, øreringe og armbånd.

Når 14 karat guld kombineres med diamanter, skaber det en smuk og holdbar kombination. Diamanter kan indfattes i guldsmykker på forskellige måder, og den gyldne farve af 14 karat guld kan fremhæve diamantens glans.

Smykkerne er Bendixen eget design, så i disse smykker er det muligt selv at være med til at bestemme materialer.

Skriv til os på info@bendixen-thisted.dk hvis du vil designe dine egne kvalitetssmykker.

Information
Materiale 14 karat guld
Sten 25 x 0,04 ct brilliantslebne W/VS diamanter

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?

Shop videre Gå til kurven

Trustpilot