Vi matcher laveste netpris i Danmark • Landsdækkende bytteservice • Fri fragt ved køb over 500 kr. • 30 dages returret • Vi bytter julegaver frem til d. 31. januar 2023

Georg Jensen INDULGENCE champagnesabel 3586672

  • 1.299,00 DKK

  • Eks. moms: 1.039,20 DKK


Hold en champagneflaske i en vinkel på cirka 20 grader, og lad den sløve side af champagnesablen Indulgence glide langs flaskens krop i retning mod halsen. Når klingen rammer kanten af mundstykket vil kraften skille halsen fra flaskens skrå skuldre. Og sværere er det faktisk ikke at markere en særlig lejlighed på den rigtige måde!

Den erfarne sommelier kan selvfølgelig åbne en champagneflaske på dén måde ude at spilde alt for mange af de dyre dråber. Men vi anbefaler alle andre at skylle efter med et par centiliter af den perlende drik for at være sikker på, at der ikke sidder små glasskår tilbage. For en sikkerheds skyld bør det først skænkede glas også undersøges grundigt for rester af skår.

Champagnesablen Indulgence fra Georg Jensen er udført i glaspoleret rustfrit stål. Dens klinge er ikke skarp og fuldstændig harmløs. Det er således ikke et skarpt blad, men kraften fra sablen der skiller flasken i to stykker.

NB: Hold sablen og tomme champagneflasker i sikker afstand fra børn og dyr. Behandl venligst flasker og skår med respekt, og drik aldrig direkte fra en flaske, der er blevet åbnet med sabel.L: 440 mm. Ø: 25 mm.

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?

Shop videre Gå til kurven

Trustpilot