Returnering & ombytning

Returnering:

Bendixen-thisted.dk har 30 dages retur- og bytteret.

Returretten er gældende fra den dag, du modtager dine varer. Det er dit ansvar at returnere varen i samme stand og i original emballager, som den blev modtaget. Bemærk, at varer, der er blevet brugt, ikke kan returneres. Hvis en urkasse er blevet åbnet, eller lænken er blevet forkortet, kan varen ikke returneres.
Varer, der er specialfremstillet eller ændret i størrelse, er ikke berettiget til returnering.

Vær opmærksom på, at du skal afprøve varen på samme måde, som hvis du befandt dig i vores fysiske butik. Du har lov til at afprøve varen, men den må ikke tages i brug. Hvis dette ikke overholdes, og varen er blevet håndteret udover det nødvendige for at fastslå dens art, egenskaber og funktion, refunderes købsbeløbet ikke.

Du står selv for omkostningerne ved at returnere varen, og du bærer risikoen, når du sender varen tilbage til os. For ekstra sikkerhed anbefales det at sende varerne retur som en rekommanderet pakke eller værdiforsendelse, afhængigt af varens værdi. 

Ønsker du pengene retur skal du henvende dig til os i butikken eller på info@bendixen-thisted.dk. Har du købt din vare på hjemmesiden kan du udfylde den flyer du har fået, da du modtog din ordre. Her står der udførligt hvilke informationer vi skal bruge for at ombytte eller returnere dine varer. 

Vi tilbagebetaler pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

Du køber en returlabel her: Returlabel

Ombytning:

Bendixen Guldsmed & Urmager er en del af Danske Guldsmede og Urmageres (DGU) landsdækkende bytteordning. Med DGU's landsdækkende bytteordning har du mulighed for at bytte dit smykke eller ur købt hos os inden for 30 dage fra den angivne byttedato. Dette gælder også, hvis du har foretaget dit køb via vores webshop; du kan uden problemer bytte varen i vores fysiske butik eller i enhver butik, der deltager i Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteordning. Alle smykker og ure købt hos os har et byttemærke på emballagen og som skal fremvises hvis du ønsker at bytte eller returnere dine varer. 

Hvis din vare blev købt til nedsat pris, vil den nedsatte pris være gældende ved ombytning. 

Husk: 

  1. Varen skal have et byttemærke
  2. Varen er ikke taget i brug eller er defekt
  3. Emballagen er ikke ødelagt
  4. Du kan ombytte din vare op til 30 dage efter den dato der står på byttemærket.