Skrmbillede 2023-01-10 125206-1200x800

Perlehalskæder

Perlehalskæder

Hos Bendixen-thisted.dk forhandler vi mange flotte perlehalskæder fra mange kendte brands og i mange prisklasser. En perlehalskæde er ekstremt populært og kan næsten siges, at have fået sin anden ungdom. Perlehalskæder kan benyttes til alle lejligheder, hvorfor vi også har lavet et udvalg af vores favoritter og designs. En perlehalskæde er ikke nødvendigvis kun til kvinder, da flere mænd også kigger mod disse designs og derfor forhandler vi bl.a. også SAMIE, som laver unisex smykker og flere med perler. Find der store udvalg her under fra bl.a. Sophie Bille BraheMads ZSpirit Icons og mange flere.

Halskæder med perler

En perlehalskæde bæres af både mænd, kvinder, unge og ældre. Det har ingen alder og derfor ser du også i større stil perlehalskæder hos mange. Det er tidløst design og det har for alvorlig fået en fremtrædende rolle hos mange designere - hvilket vi godt forstår. Udvalget er stort og derfor finder man mange perlehalskæder, som kan bruges til alle lejligheder. Vi forhandler rigtig mange forskellige perlehalskæder fra kendte designere. Hvis du er til andet end halskæder eller vil sammensætte din perlehalskæde med enten perleøreringeperlearmbånd eller perlevedhæng, så finder du også mange forskellige hos Bendixen Thisted.

Perlehalskæde i Guld

Guldhalskæder og især med perler, er noget af det smukkeste, som vi kan beskrive. Perlehalskæder i guld er populære som aldrig før, hvor alle aldre griber ud og ser på de utrolig smukke guldhalskæder vi har med perler. Alle perlehalskæder er af højeste kvalitet og der vil altid være et stort udvalg og der er altid knap 100 perlehalskæder på lager, hvor der er en stor del med guld. De kendte perlehalskæder i guld ses fra kendte brands som eksempelvis Georg JensenMads ZSistie og m.fl. Kvinder flokkes mod perlehalskæder og især i guld, men flere mænd har taget perlehalskæder til sig, hvor især Son of Noa er populære.

Perlehalskæde i Sølv

Sølv perlehalskæder er også et must have hos mange kvinder og mænd. Både Son of Noa og SAMIE får givet deres bud på perlehalskæder til mænd, hvor størstedelen er i sølv eller stål. Hos kvinderne vinder brands såsom Sistie, Carré og Izabel Camille mere og mere frem. Perlehalskæder i sølv er blandt favoritterne blandt mange, da det er billigere end eksempelvis guld. Ydermere vender mange sig mød sølv, da der er mange, som også søger de mere diskrete sølv perlehalskæder. Skulle der være nogen spørgsmål eller lignende til vores produkter, størrelser eller noget helt tredje, så tøv ikke med at tage fat i os på følgende måde: 

E-mail:info@bendixen-thisted.dk

Chat 

Tlf: 9792 0231

Brands

Et udvalg af vores fantastiske brands

TH_LOGO-1Ligne-et-Phrase-Quadri-POS
logo-aj
rado-1-logo-png-transparent
garmin-logo (1)
georg-jensen-logo
jaguar-logo